HTML

Sárkányanyu blogja távollévő fiókáinak

Van nékünk egy kis családunk - Sárkányszülők azaz Sárkányanyu, Sárkányapu és öt fióka: Dia és Tomi (félig kirepülve), Szabcsi, Lill és Dorián. És ha távol vannak, és hiányoznak, és nekik is mi, csak felnéznek ide, és olvasgatnak, mi újság van itthon onnan a nagyvilágból.

Friss topikok

  • Otiska: Üdv, Szabcsianyu! Örülök, hogy helyette te írsz ide, amíg nem ér haza, már én is azt számoltam, ho... (2008.10.22. 06:47) Csúcsnap
  • Sárkányapu: Kicsinyeim! Érezzétek jól magatokat. Ha választani kell, hogy lefotózzam, vagy rendesen megnézzem,... (2008.10.15. 20:14) Apu kezdődik, kezdődik!!!

Linkblog

Archívum

2008.10.16. 18:33 Otiska

Betaloc

Szóval ezt a gyógyszert kell szednem. Ha érdekel benneteket bővebben, az alábbi linkre katt, és itt le van írva, hogy mi ez, és milyen mellékhatásai lehetnek.

Ez már egy komolyabb gyógyszer, és hát ha ezt egyszer elkezdi szedni az ember, nem igazán van esély rá, hogy abbahagyhatja.

http://www.fortuna-patika.hu/WEB-Patika_m85/Termekek_m92/_t121/_pagebetegtajekoztato

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyógyszer anyu sárkány betaloc


A bejegyzés trackback címe:

https://dragonmom.blog.hu/api/trackback/id/tr91717468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása