HTML

Sárkányanyu blogja távollévő fiókáinak

Van nékünk egy kis családunk - Sárkányszülők azaz Sárkányanyu, Sárkányapu és öt fióka: Dia és Tomi (félig kirepülve), Szabcsi, Lill és Dorián. És ha távol vannak, és hiányoznak, és nekik is mi, csak felnéznek ide, és olvasgatnak, mi újság van itthon onnan a nagyvilágból.

Friss topikok

  • Otiska: Üdv, Szabcsianyu! Örülök, hogy helyette te írsz ide, amíg nem ér haza, már én is azt számoltam, ho... (2008.10.22. 06:47) Csúcsnap
  • Sárkányapu: Kicsinyeim! Érezzétek jól magatokat. Ha választani kell, hogy lefotózzam, vagy rendesen megnézzem,... (2008.10.15. 20:14) Apu kezdődik, kezdődik!!!

Linkblog

Archívum

2008.10.17. 08:41 Otiska

Jó reggelt

Második nap gyógyszerrel. Tovább folytatódik az én lenni kicsit lassú, nehéz a fejem ráadásul, mint Vuknak, és nem azért, mert van rajta egy törölköző. Szárad a hajam. Zuhog az eső. Fenti szomszédhoz új ablakokat hoznak, gondolom egész nap kopácsolni fognak.

Köszönöm szépen, megkaptam az értesítést, hogy megérkeztetek épségben. Szabina tényleg afrocsaládnál vagytok Bejával? :D Anyukáddal megbeszéltük, hogy vasárnap kilences mise, utána meg beülünk forró csokit inni az Árkádiába. Örülök, hogy minden simán ment, majd a Stonehenge-ről kérek beszámolót, mer' érdekel (de, mint tudjuk, varázslók hozták létre, és egy része a Mugliknak nem látható :D).

Tegnap msn-en beszélgettem egy pár emberrel - Diával, Enikő barátosnémmal, Madar Timivel (idejárt a suliba, de iskolát váltott) és Doriánnal. Dorián kapott tőlem nevet - Dorisz a Komisz. Megpróbálok majd szemezgetni msn beszélgetésekből, volt azért egy-két jó poén.

Iskolapletykák: Kovács Laci Csizmarik Zsanival jár, Halastyák Dani meg Krászny Kittivel. De Dorián szerint Lacika full béna, mert még a kezét se merte megfogni Zsaninak. Hihi. A kis idióta :D.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek pletyka reggel iskola itthon anyu sárkány


A bejegyzés trackback címe:

https://dragonmom.blog.hu/api/trackback/id/tr44718222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása